Szerepjátékok

292 termék található.

1-20 / 292 db mutatása

A játék foglalkozások játékai igen sokrétűek, de mindegyikkel gyakorlatilag a gyermek eljátszhatja a nap közben történt eseményeket, filmekben látott szituációkat, vagy ami még ennél is jobb saját fantáziáját belevíve a játékba új történeteket talál ki és játszik el. Sokszor megmosolyogtatja a szülőket mikor a kicsi a konyhácskájában éppen azt játsza el, hogy anya hogyan égette oda az ebédet, de sokszor ők is szívesen készítenek fogásokat a kedvenc állatkáiknak. Ehhez nagyszerű megoldás a különböző konyhai játék eszközök és a hozzájuk szorosan kapcsolódó játék ételek. 
A másik népszerű foglalkozásos játék az orvosi szettek. A kisgyerekek nagyon szeretnek orvost játszani. Ehhez megtalálod nálunk a gyerek orvosi táskákat, melyek komplett készletükkel különböző vizsgálatokra alkalmasak. Ez szintén szituációs játék, nagyszerűen fejleszti a képzelőerőt, de az empatikus készségeket is. Meglátod micsoda odaadással fogja vizsgálni a kis állatait és mondja hogy mi a bajuk, sőt tudni fogja a problémát is kezelni, mert az orvosi táskákban mindenre van megoldás.
Ami a fiúk nagy kedvence az a barkácsolós, szerelős játékok. Ehhez a játékhoz nálunk megtalálhatsz fából készült barkácskészleteket is, de vannak műanyagból készült szerelő asztalok, munkapadok amikhez nagyszerű kiegészítők vannak. A fiúk csavarozhatnak, kalapálhatnak, fúrhatnak mint apa vagy a szerelőbácsi aki a mosogató gépet szerelte a legutóbb. Nagyszerűen fejleszti a kézügyességet, szituációs készséget és képzelőerőt.
A játék hangszerekkel igazi kis hangversenyt lehet tartani otthon. Itt mindenki zenélhet, benne lehet a tesó, apa, anya, nagyik, szóval egy egész jó kis csapatot lehet összehozni ripsz-ropsz. Ehhez kínáljuk segítségként a csörgőt, kasztanyettát, xylofont, dobot, zongorát, gitárt, de sok hangszer készletet is találsz választékunkban, mely elsőre kielégít rengeteg igényt. Nagyszerű hallás fejlesztő, tudjuk, sokszor hangos nagyon, de szuperül lehet fejleszteni a ritmusérzéket, sokszor nagy odafigyelést is igényel hogy a gyerek ne csak verje, hanem ritmusra üsse azt a dobot egy mondóka alatt.
Ha van kert, vagy a homokozóba minőségibb homokozós eszközöket akarsz, akkor kedvedre válogathatsz a különböző méretű kerti szerszámok között. Lapát, ásó, gereblye, kiskapa nálunk van a 20cm-es mérettől egészen a 70cm-es méretig. Minden gyerek imád a kertben bogarászni, sokkal élvezetesebb lesz ha még egy kicsit beszállhat a nagyi mellé virágot ültetni.