Fajáték

756 termék található.

1-20 / 756 db mutatása

A fajátékok a legklasszikusabb játékok a gyerekeknek. Ami miatt ennyire kedveltek, az a játék természetessége, tartóssága és mert a legtöbb fajáték készségfejlesztő játék is egyben, hiszen az egyik legfontosabb dolog, hogy gyermekeink a játék alatt tanuljanak is valamit, legyen a játéknak valami értelme. A gyerekeknek sokszor 2 éves koruktól oda lehet adni pár fajta fajátékot, de 3 éves kortól már elhagyhatatlan kellékei a gyerekszobának. Megtalálhatóak a különböző fajta fa puzzle-ek amikből az egyszerűbb fajtákra kell gondolni, mint a formafelismerős  fa puzzle, képkirakós fa puzzle-ek, mágneses fa puzzle-ek, a legkisebbeknek a fogantyús puzzle-ek, és a közkedvelt hangot adó puzzle-ek amikkel többfajta állat hangját, közlekedési eszköz hangját és hangszer hangját tudják a gyerekek megtanulni. Ezekkel mind játszva tanulhat gyerekünk és nem mellesleg nagyon is szeretnek játszani a puzzle-ekkel a kicsik.
Ezen kívül ott vannak még a közkedvelt motorikus készséget fejlesztő játékok, mint a golyóvezető állványok, melyeket különböző méretekben találhatsz meg egészen a kicsitől a nagy több személyesig.
A fiúk szobájának egyik kedvenc játékai a fa vonat szettek és kiegészítői. Ezekkel a fa vonatokkal órákig is el tudnak játszani a kis lurkók. 
A kislányok szobájának egyik fontos játéka a babaház, amivel rengeteg szituációs játékot szoktak a kislányok eljátszani a hétköznapokból is átültetve történeteket, eseményeket.  A babaházakból találhatsz nálunk 1 emeletes babaházat, több emeleteset is, ami fontos, hogy a legtöbb babaház kiegészítőket tartalmaz, mint a babaház bútorok és fa babák a játékhoz. De a lányos szobákhoz még meg említsük a babákhoz való tartozékokat, mint a fa bölcső és a fából készült babaágyak, amikbe a lányok a kedvenc babájukat tudják altatni, mesét "olvasni" nekik elalvás előtt. 
A kiskonyhákat minden gyermek kedveli, lányok és fiúk játéka már 3 éves kortól egyaránt. A gyerekek imádnak főzni, de ezekkel a kiskonyhákkal saját kis világukat alakíthatják ki, saját recepteket találhatnak ki. Nagyon aranyosak a kicsik egy-egy recept bemutatásakor és a végeredmény, hát az általában Michelin csillagos minimum.
Számos fajáték közül válogathatsz, tényleg széles a választék, megtalálhatod a legmenőbb márkákat mint a Melissa & Doug ami egy amerikai cég, a VIGA Toys fajátékait, a Mentari fajátékokat, a Fakopancs kedvelt fajátékait, a német Legler cég Small Foot márkájú fajátékait.

Ami nagyon fontos továbbá, hogy minden fajátékunk megfelel az EU irányelveinek és szabályainak. Számunkra is fontos, hogy ha úgy döntesz nálunk vásárolsz játékot a gyermekednek, vagy ajándékba viszed más gyereknek, akkor is biztonságba legyenek a kicsik.

Fajáték kategóriáink: