Schleich játékfigurák

253 termék található.

1-64 / 253 db mutatása

Friedrich Schleich 1935-ben alapította a céget Schwäbisch Gmündben. A Schleich ma Németország egyik legnagyobb játékgyártója és a valósághű állatfigurák vezető nemzetközi szolgáltatója. A figurák és játékvilágok kialakítását, a gyártószerszámok gyártása, valamint a minőségi és biztonsági tesztek még ma is Németországban készülnek el. A termelést a vállalat székhelyén, Schwäbisch Gmündben, valamint más külföldi termelési helyszíneken végzik.
A cégnek feladata, hogy megértse a gyermekeket és azok az állatokról és azok természetes élőhelyeiről alkotott képét. Részletes, hiteles és kézzel festett figuráinkkal a gyermekek értékes ismereteket szerezhetnek az állatok világáról, és játékosan megismerhetik a természetet. Hat témavilág, több mint 600 szeretettel megtervezett és kiváló minőségű egyéni figurával, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy vonzzák a gyermekeket fejlődésük különböző szakaszaiban. A sokféle lehetőség biztosítja a hosszú távú szórakozást.
Örülünk, hogy a gyerekeknek olyan történeteket mesélünk el, amelyek lehetővé teszik a figurák még élőbbé válását. 

Most már több mint 50 országban megvásárolhatja a híres játékfigurákat és játékkészleteket, és ebbe beletartozik cégünk webáruháza is.