Puzzle fajáték

88 termék található.

1-20 / 88 db mutatása

A puzzelek nagyon széles skálája található meg ebben a kategóriában. Mindegyik puzzle fából készült, készségfejlesztő játék és a gyerekek fejlődését szolgálják. Ne csak klasszikus puzzle-ket értsünk ez alatt a szó alatt.
Itt egészen az egyszerű kicsik számára kialakított felezős puzzle-ok is megtalálhatók amikkel a kicsiknek csak össze kell illeszteni két részt, hogy egy egész formát kapjanak illetve egy képet.
A formafelismerő puzzle-ökön nem csak egy kép van, hanem különböző formákat is fel kell ismerni az összeillesztéshez, mint kocka-csillag-pentagon-stb...
A képkirakós kocka puzzle-öknél egy nagyobb képet tudnak a gyerekek kirakni a kockák összeillesztésével. Ami még jó ezekben a puzzle-ökben, hogy a kockák minden oldalán más kép van, így hat képet lehet egy játékkal kirakni.
Az öltöztetős puzzle-ök is a kicsik számára kialakított puzzle-ök, amikkel a gyerekek variálhatják a babák öltözékét. Lányos és fiús öltözékeket rakhatnak össze. Illetve egy kis macicsaládot rakhatnak össze úgy, hogy a mackók testrészit illesztik össze megfelelően.
A hangos puzzle-öket nagyon szeretik a gyerekek, mert különböző állatok hangját utánozzák a formák ha a helyes módon rakja vissza a gyerek a formát a helyére. A legélethűbb hangokat a Melissa & Doug hangos puzzle-ök adják.
A fogantyús puzzle-ök egészen kis kortól ajánlottak, mert a kicsik könnyedén meg tudják fogni a darabok tetején elhelyezett fogantyú által.