• Alacsonyabb ár
  • Új

Óriás babaház lifttel és kiegészítőkkel

VIGA
8355
Életkor: 3+
Termék mérete: 73 x 113 x 29.6 cm
48 990 Ft - 4 000 Ft
52 990 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

A Viga óriás babaház liftes változata és a kiegészítők remek választás kislányok számára, akik szeretik a játékos és kreatív játékokat. A babaház liftes változata lehetővé teszi a kislányok számára, hogy a babaházban különböző szinteken játszanak, és a lift segítségével könnyedén mozoghassanak a szintek között.

A kiegészítők pedig lehetővé teszik, hogy a kislányok tovább fejlesszék a játékukat és a kreativitásukat. A kiegészítők között megtalálhatóak olyan dolgok, mint például ágyak, székek, asztalok, konyhabútorok, játékok és egyéb kellékek, amelyekkel a kislányok berendezhetik a babaházat úgy, ahogy ők szeretnék.

A Viga óriás babaház liftes változata és a kiegészítők nemcsak jó szórakozást nyújtanak a kislányoknak, de segítenek fejleszteni a kézügyességüket és a kreativitásukat is. Emellett a babaházban való játék lehetőséget nyújt a kislányoknak, hogy eljátsszák a felnőtté válás folyamatát, és megtapasztalják a családi élet mindennapjait.

A babaház magassága 113cm, ami igazán gigászi méret

Ha úgy döntünk, hogy a Viga óriás babaház liftes változatát és a kiegészítőket vásároljuk meg kislányunknak, akkor fontos, hogy olyan kiegészítőket válasszunk, amelyek megfelelnek a gyermek korának és fejlettségének. Így biztosíthatjuk, hogy a játék biztonságos és élvezetes legyen a gyermek számára.

A babaház lapraszerelt, összeszerelését kizárólag felnőtt végezheti.

VIGA
8355

Adatlap

Életkor
3+
Termék mérete
73 x 113 x 29.6 cm

Ez még talán érdekelhet

Kapcsolódó termékek