Dohány gyerek csúszda - sárga 120cm csúszófelülettel 424

DOREX
424S
Életkor: 2+
Csomagolás mérete: 130 x 95 x 72 cm
7 250 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

A Dorex gyermekcsúszda már óvodás kortól használható minden évszakban.Kényelmesen összecsukható és szétszerelhető, így bárhol felállítható, akár gyermekszobában is.
FIGYELEM!!! A termék szállítási díja 2950Ft, mivel a logisztikai cég csak túlméretes csomagként szállítja el a csúszdát. Köszönjük megértésed!

A Dorex gyerek csúszda  3 éves kortól használható, az örömteli csúszdázás élményét a minőségi és tartós műanyagból készült csúszda biztonságossá teszi.Színes kivitelezésével vidám hangulatot teremt a gyermekeknek, a színek fejlesztik a képzelőerőt és a fantáziát is. A csúszdán való lecsúszás a mélység és a magasság észlelését segíti, a csúszdázás fejleszti gyermeked egyensúlyérzékét, javítja az észlelést, érzékelést és a mozgástervezést. Nem utolsósorban a felesleges energiák levezetésére is kiváló.Ha különleges élményt szeretnél gyermekednek, csatlakoztass egy locsolótömlőt és máris kész a vizes élményekkel gazdagított vizes csúszda, ami a forró napokon igazi felfrissülés nyújt!  Stabil szerkezete gondoskodik a biztonságos lecsúszásról a kisebbek számára, élénk színei vidám hangulatot teremtenek. Méretei: 130x95x72 cm, terhelhetősége: 50 kg. Könnyen összecsukható és szétszerelhető, könnyen hordozható. Ez a minőségi magyar termék az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült, így hosszú ideig kerted egyik vidám színfoltja lehet.

Amiért ajánljuk:
Stabil, biztonságos, színes, minőségi műanyagból készült, kis méretű, könnyen tárolható, csúszásgátlóval ellátott létra, minden évszakban használható, könnyen tisztítható, csúszófelület 120 cm, kültéren-beltéren egyaránt használható

DOREX
424S

Adatlap

Életkor
2+
Csomagolás mérete
130 x 95 x 72 cm

Megadott referenciák

Kapcsolódó termékek