Dorex 2085 kerti csúszda 2 méteres piros

DOREX
2085P
Életkor: 3+
Termék mérete: 110 x 220 x 140
Terhelhetőség: 50kg
21 790 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Ez a 2 méteres csúszófelülettel rendelkező műanyag csúszda kiváló szórakozást nyújt a gyerekeknek kültéren. Lépcsői csúszásgátló felületűek, így biztosítják a biztonságos mászást.

FIGYELEM!!! A TERMÉK TÚLMÉRETESNEK MINŐSÜL LOGISZTIKAI SZEMPONTBÓL EZÉRT EGYEDI SZÁLLÍTÁSAI KÖLTSÉG VONATKOZIK RÁ, AMIT A RENDSZERÜNK A RENDELÉS SORÁN SZÁMOL FEL, AMINEK A MÉRTÉKE 4490FtBármi mást rendelsz a csúszdához, annak plusz szállítási költsége van, ez ügyben kollégánk fog keresni hogy pontosítsa veled a szállítás végösszegét! !!! Erre a termékre az ingyenes szállítási lehetőség NEM vonatkozik!

A csúszdázás az önfeledt gyermekkori  szórakozás egyik alap feltétele. Ez a minőségi európai csúszda 2 méteres csúszófelületével nagyszerű kiegészítője lehet a kerti játékoknak. Színes kivitelezésével vidám hangulatot teremt a gyermekeknek, a színek fejlesztik a képzelőerőt és a fantáziát is. A csúszdán való lecsúszás a mélység és a magasság észlelését segíti, a csúszdázás fejleszti gyermeked egyensúlyérzékét, javítja az észlelést, érzékelést és a mozgástervezést. Nem utolsósorban a felesleges energiák levezetésére is kiváló.Ha különleges élményt szeretnél gyermekednek, csatlakoztass egy locsolótömlőt és máris kész a vizes élményekkel gazdagított vizes csúszda, ami a forró napokon igazi felfrissülés nyújt! A 140 cm magas létra csúszásgátlóval ellátott, így gondoskodik a biztonságról, amikor a vizes tappancsok rálépnek. Szerkezete erős, az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. A gyerek csúszda rendkívül könnyen összeszerelhető, nem kell hozzá szaktudás. A gyermekcsúszda méretei : 110 x 220 x 140 cm

DOREX
2085P

Adatlap

Életkor
3+
Termék mérete
110 x 220 x 140
Terhelhetőség
50kg

Ez még talán érdekelhet

Kapcsolódó termékek