Dorex 2085 kerti csúszda 2 méteres zöld

DOREX
2085z
Életkor: 3+
Termék mérete: 110 x 220 x 140
22 900 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Ez a 2 méteres csúszófelülettel rendelkező műanyag csúszda kiváló szórakozást nyújt a gyerekeknek kültéren. Lépcsői csúszásgátló felületűek, így biztosítják a biztonságos mászást.

FIGYELEM!!! A TERMÉK TÚLMÉRETESNEK MINŐSÜL LOGISZTIKAI SZEMPONTBÓL EZÉRT EGYEDI SZÁLLÍTÁSAI KÖLTSÉG VONATKOZIK RÁ, AMIT A RENDSZERÜNK A RENDELÉS SORÁN SZÁMOL FEL, AMINEK A MÉRTÉKE 4490FtBármi mást rendelsz a csúszdához, annak plusz szállítási költsége van, ez ügyben kollégánk fog keresni hogy pontosítsa veled a szállítás végösszegét! !!! Erre a termékre az ingyenes szállítási lehetőség NEM vonatkozik!

Népszerű otthoni 2m csúszófelületű csúszdánk limitált darabszámban zöld színű csúszófelülettel elérhető. A csúszdázás az önfeledt gyermekkori  szórakozás egyik alap feltétele. Ez a minőségi európai csúszda 2 méteres csúszófelületével nagyszerű kiegészítője lehet a kerti játékoknak. A csúszdán való lecsúszás a mélység és a magasság észlelését segíti, a csúszdázás fejleszti gyermeked egyensúlyérzékét, javítja az észlelést, érzékelést és a mozgástervezést. Nem utolsósorban a felesleges energiák levezetésére is kiváló.Ha különleges élményt szeretnél gyermekednek, csatlakoztass egy locsolótömlőt a csúszólaphoz és máris kész a vizes élményekkel gazdagított vizes csúszda, ami a forró napokon igazi felfrissülés nyújt! A 140 cm magas létra csúszásgátlóval ellátott, így gondoskodik a biztonságról, amikor a vizes tappancsok rálépnek. Szerkezete erős, az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. A gyerek csúszda rendkívül könnyen összeszerelhető, nem kell hozzá szaktudás. A gyermekcsúszda méretei : 110 x 220 x 140 cm

A csúszda biztonságos használatakor ügyeljetek arra, hogy a csúszda környékén ne legyen más dolog, pl. belógó faág, kerti kisház tető, ügyeljetek rá, hogy a gyermek ne tudjon más tárgyra átmászni a csúszda tetejéről. A csúszdát ősszel fagy megérkezése előtt össze kell szerelni és biztonságos helyre tenni a téli tárolás szempontjából, amivel meghosszabíthatod a csúszda élettartamát.

DOREX
2085z

Adatlap

Életkor
3+
Termék mérete
110 x 220 x 140

Ez még talán érdekelhet

Kapcsolódó termékek