DOREX speed csúszda 1,7m csúszófelülettel

DOREX
463
Életkor: 2+
Termék mérete: 105 x 170 x 100 cm
Terhelhetőség: 25 kg
16 990 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Ez a 1,7 méteres csúszófelülettel rendelkező műanyag csúszda kiváló szórakozást nyújt a gyerekeknek kültéren. Lépcsői csúszásgátló felületűek, így biztosítják a biztonságos mászást.

FIGYELEM! A csúszda túlméretes, ezért erre a termékre túlméret szállítási költséget kell felszámolnunk, melyet rendszerünk a rendelés folyamátánál számol.

A csúszdázás az önfeledt gyermekkori  szórakozás egyik alap feltétele. Ez a minőségi európai csúszda 1,7 méteres csúszófelületével nagyszerű kiegészítője lehet a kerti játékoknak. Színes kivitelezésével vidám hangulatot teremt a gyermekeknek, a színek fejlesztik a képzelőerőt és a fantáziát is. A csúszdán való lecsúszás a mélység és a magasság észlelését segíti, a csúszdázás fejleszti gyermeked egyensúlyérzékét, javítja az észlelést, érzékelést és a mozgástervezést. Nem utolsósorban a felesleges energiák levezetésére is kiváló. Ha különleges élményt szeretnél gyermekednek, csatlakoztass egy locsolótömlőt és máris kész a vizes élményekkel gazdagított vizes csúszda, ami a forró napokon igazi felfrissülés nyújt! A 105 cm magas létra csúszásgátlóval ellátott, így gondoskodik a biztonságról, amikor a vizes tappancsok rálépnek. Szerkezete erős, az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. A gyerek csúszda rendkívül könnyen összeszerelhető, nem kell hozzá szaktudás. A gyermekcsúszda méretei : 105 x 170 x 100 cm

DOREX
463

Adatlap

Életkor
2+
Termék mérete
105 x 170 x 100 cm
Terhelhetőség
25 kg

Kapcsolódó termékek