• Alacsonyabb ár

Dohány gyerek csúszda -rózsaszín 120cm csúszófelülettel 424

DOREX
424-5
Életkor: 2+
Csomagolás mérete: 130 x 95 x 72 cm
9 990 Ft - 500 Ft
10 490 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

A Dorex gyermekcsúszda már óvodás kortól használható minden évszakban.Kényelmesen összecsukható és szétszerelhető, így bárhol felállítható, akár gyermekszobában is.
FIGYELEM!!! A TERMÉK TÚLMÉRETESNEK MINŐSÜL LOGISZTIKAI SZEMPONTBÓL EZÉRT EGYEDI SZÁLLÍTÁSAI KÖLTSÉG VONATKOZIK RÁ, AMIT A RENDSZERÜNK A RENDELÉS SORÁN SZÁMOL FEL!  Bármi mást rendelsz a csúszdához, annak plusz szállítási költsége van, ez ügyben kollégánk fog keresni hogy pontosítsa veled a szállítás végösszegét!

A Dorex gyerek csúszda  3 éves kortól használható, az örömteli csúszdázás élményét a minőségi és tartós műanyagból készült csúszda biztonságossá teszi.Színes kivitelezésével vidám hangulatot teremt a gyermekeknek, a színek fejlesztik a képzelőerőt és a fantáziát is. A csúszdán való lecsúszás a mélység és a magasság észlelését segíti, a csúszdázás fejleszti gyermeked egyensúlyérzékét, javítja az észlelést, érzékelést és a mozgástervezést. Nem utolsósorban a felesleges energiák levezetésére is kiváló.Ha különleges élményt szeretnél gyermekednek, csatlakoztass egy locsolótömlőt és máris kész a vizes élményekkel gazdagított vizes csúszda, ami a forró napokon igazi felfrissülés nyújt!  Stabil szerkezete gondoskodik a biztonságos lecsúszásról a kisebbek számára, élénk színei vidám hangulatot teremtenek. Méretei: 130x95x72 cm, terhelhetősége: 50 kg. Könnyen összecsukható és szétszerelhető, könnyen hordozható. Ez a minőségi magyar termék az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült, így hosszú ideig kerted egyik vidám színfoltja lehet.

DOREX
424-5

Adatlap

Életkor
2+
Csomagolás mérete
130 x 95 x 72 cm

Kapcsolódó termékek