• Alacsonyabb ár
  • Új

Bullyland Adventi naptár Jégvarázs - Frozen figurákkal 12196

BULLYLAND
12196
Életkor: 3+
Csomagolás mérete: 38 x 26 x 6 cm
8 990 Ft - 1 000 Ft
9 990 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Különleges Bullyland Adventi naptár Frozen - Jégvarázs figurákkal és egyéb kiegészítőkkel. Nagyon menő és szuper ajándék a télapóra, hogy aztán minden nap valami új játékot kap egészen karácsonyig.

Különleges Bullyland Adventi naptár Frozen - Jégvarázs figurákkal és egyéb kiegészítőkkel. Nagyon menő és szuper ajándék a télapóra, hogy aztán minden nap valami új játékot kap egészen karácsonyig. Ez a Jégvarázsos adventi naptár tartalmazza  az 5 főhőst - Elza, Anna, Kristoff, Sven és persze Olaf. Ezen kívül megtalálható ebben az adventi naptárban még 2 minipuzzle, dekorációs ajándék kártyák, frozen memóriajáték, Frozen karton jelent képek, Frozen matrica, Jégvarázsos karkötő, toll, hegyező, színes golyók ... Nagyon komplett játék amivel gyermekedet biztosan megörvendeztetheted. Boldogságfaktor garantált.

A Bullyland figurák mind PVC mentes anyagból készültek, kézzel festett minden egyes darab és megfelelnek az összes EU játék követelménynek.  A Bullyland minden egyes figura megalkotásánál törekszik a tökéletességre, így visszaadva a Disney mesehősök életszerű megjelenését. Nagyon népszerű szülinapi tortadíszitő elemek ezek a játékfigurák, amik azért is tökéletesek a torta dekorálására, mert nem csak hogy szebbek mint a marcipán figurák, de megmaradnak a gyermeknek a szülinapi torta elfogyasztása után mint egy klassz játék.

BULLYLAND
12196

Adatlap

Életkor
3+
Csomagolás mérete
38 x 26 x 6 cm

Megadott referenciák

Kapcsolódó termékek