• Új

Nagy Gyerekkonyha fából, indukciós főzőlapokkal, mosogatóval, mikróval, kiegészítőkkel 11135

Sajnos ez a termékünk nincs raktáron. Iratkozz fel, értesítőt küldünk amint beérkezik!


Kruzzel
11135
Életkor: 3+
Termék mérete: 89,5 x 73 x 30 cm
34 900 Ft
Adóval együtt
Jelenleg nem elérhető

Csodálatos modern, rengeteg kiegészítővel felszerelt gyerekkonyha fából. Indukciós főzőlapra emlékeztető játék főzőlappal, jégadagolóval, mosogatóval, és számos kiegészítővel. A szórakozás garantált ezzel a játékkonyhával gyermekének.

Modern kialakítású játékkonyha elektromos főzőlappal, jégadagolóval, mosogatóval, sűtővel, mikoval. Szuper ajándék remek áron gyors kiszállítással.

A játékkonyhának elektromos részei vannak mint a főzőlap ami 2xAAA elemmel működtethető és a lámpa ami 3xAAA elemmel működtethető. A konyha többi része manuálisan működik, mint a mosogató aminek a záró-nyitó karja fel-le mozgatható, a jégadagoló amihez jár 4db műanyag jégkocka is a még realisztikusabb hatásért, a mikorsütő ajtaja nyitható, a munkapult alatt 3 ajtó is nyitható amiből az egyik a sűtőnek szolgál, illetve a sütő feletti tekerőgombokat a gyermek tudja tekergetni.

Az elektromos egységek működtetéséhez az elemek nem tartozékok, így ha megvásárolja ezt a játékkonyhát, gondoskodjon róla, hogy legyen otthon elem is, hogy a konyha összeszerelése után az elektromos berendezések is működtethetőek legyenek.

A játék lapraszerelt, felnőtt összeszerelést igényel. Az összeszerelés alkalmával gyermeke ne legyen jelen az esetleges sérülések elekerüléséért.

Kruzzel
11135

Adatlap

Életkor
3+
Termék mérete
89,5 x 73 x 30 cm

Megadott referenciák

Kapcsolódó termékek