Melissa & Doug Mágneses készségfejlesztő fogaskerekes fajáték 3745

3745
Életkor: 2+
Csomagolás mérete: 38 x 25 x 5 cm
Anyaga: Fa + Papír + Műanyag
6 390 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Fogaskerekes fajáték, mely már elnyerte a 2018-as év Készségfejlesztő játéka címet a közönség szavazatai alapján. A fa táblához kaptok 5db kétoldalú 8 színkódokkal ellátott sablont, melyet csak a táblába kell rakni és a mágneses rudas talpakat  a megfelelő színkóddal ellátott helyre kell illeszteni, majd azokra kell rakni a fogaskerekeket. Ha ez sikerült akkor rögtön a gyermek elé tárul egy mechanikusan mozgatható világ, ugyanis bármelyik fogaskereket megforgatva az összes többi is forogni kezd. Nagyszerű probléma megoldást fejlesztő, számolást tanuló, finommotorikus készséget fejlesztő fajáték.

Fogaskerekes fajáték, mely már elnyerte a 2018-as év Készségfejlesztő játéka címet a közönség szavazatai alapján. A fa táblához kaptok 5db kétoldalú 8 színkódokkal ellátott sablont, melyet csak a táblába kell rakni egyenként és a mágneses rudas talpakat  a megfelelő színkóddal ellátott helyre kell illeszteni, majd azokra kell rakni a fogaskerekeket. Ha ez sikerült, akkor rögtön a gyermek elé tárul egy mechanikusan mozgatható világ, ugyanis bármelyik fogaskereket megforgatva az összes többi is forogni kezd. Nagyszerű probléma megoldást fejlesztő, számolást tanuló, finommotorikus készséget fejlesztő fajáték.

A kétoldalú sablonokon nem csak színkódokat találsz, de a témához illő rajzokat is,mint ahogy egy elefánt egyensúlyozik a labdákon, vagy a hernyó ahogy sietve tipeg 100 lábán, vagy éppen ahogy a halacskák próbálnak megmenekülni az őket támadó barracuda elől. Mindegyikhez ki is lehet találni egy történetet, ezzel még izgalmasabbá téve a játék időt! A fajátékok nem csak szépek de igazán tartósak, így ez a fajáték akár több gyermeket is kényelmesen kiszolgálhat.

Ennek a játéknak csak egy része fa ami az alaplap, a bele illeszhető sablonok papírból vannak, a színes ruddal ellátott talpak és a fogaskerekek pedig műanyagok.

3745

Adatlap

Életkor
2+
Csomagolás mérete
38 x 25 x 5 cm
Anyaga
Fa + Papír + Műanyag

Megadott referenciák

Kapcsolódó termékek