Melissa & Doug takarító szett gyerekeknek mopp, seprű, kislapát, kisseprű 8600

8600
Életkor: 3+
Csomagolás mérete: 27 x 73 x 12 cm
16 990 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Nagyon komoly minőségű játék takarító szett gyerekeknek. A kicsik imádnak takarítani és utánozni a felnőtteket. Ehhez remek kiegészítő lehet ez a takarító készlet ami tartalmazza a takarító eszköz állványt, szemétlapáttal kisseprűvel, nagy seprűvel, portőrlővel és egy felmosó moppal.

Ennek a Melissa & Doug takarítós készletnek a valóságos megejelenése ösztönzi a gyerekeket a takarításra. Hagyjuk nekik hagy utánozzák szüleiket, sőt annyira jók ezek a játékok, hogy akár még valós takarítási folyamatban is részt vehetnek a kicsik. A takarító készlet tartalmaz egy takarító eszköz állványt, szemétlapáttal, kisseprűvel, nagy seprűvel, portőrlővel és egy felmosó moppal. Kiváló ajándék lehet ez a játék takarító készlet akár szülinapra, vagy bármilyen ünnepnapra. 
Ezzel a szép színes takarító készlettel a takarítás nemcsak, hogy hasznos, de nagyszerű szorakozás is lehet. Lényeges, hogy a gyerekeket szórakozva tanítsuk meg az olyan mindennapi tevékenységre mint a takarítás. A Melissa & Doug játék takarító szettje ehhez tesz hozzá, hiszen mindent megtalálunk benne, ami a lakás kitakarításához szükséges. Fontos, hogy a takarító eszközök minőségi és tartós anyagokból készültek, hogy akár a gyermek egész gyerekkorát végigkísérje, sőt még a tesóknak is jó legyen a későbbiekben, hiszen az eszközök nyelei fából készültek a komoly igénybevétel kedvéért.
A Melissa & Doug cég játékai mindig biztosítanak arról, hogy a játék szuper és minőségi meglepetés lesz a gyereknek. 

8600

Adatlap

Életkor
3+
Csomagolás mérete
27 x 73 x 12 cm

Kapcsolódó termékek