Dohány homokozó készlet kiskannával 2029

DOHÁNY
2029
Életkor: 2+
Csomagolás mérete: 20 x 20 x 30 cm
14 090 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Szuper kis homokozós készlet ami elengedhetetlen a felhőtlen homokozóban eltöltött időhöz. Vödör, lapát, szita, formák és egy kiskanna teszi tökéletes készletté ezt a játékot. 
FIGYELEM: A játék színösszetétele változó, ezért előfordulhat, hogy a készletben lévő játékok színe más lesz mint azt a képen látod. Megjegyzésbe csak írd meg a rendeléshez, hogy fiús, vagy lányos készletet kérsz!!! Köszi előre is - Lurkójáték csapat

A homokozós készletek nélkülözhetetlen kellékei a gyermekkornak. Vödör, lapát, kiskanna mind része a készletnek. Minden gyerek szeret homokozni. Szabadjára tudják engedni a fantáziájukat, ráadásul remek fejlesztőjáték. Tapintás érzékelés, fantázia fejlesztés, a közös homokozás más gyerekekkel nagyszerűen fejleszti a szociális képességet. 
Amikor a gyereked megalkot egy szupi kis homokvárat ezekkel a homokozós játékokkal, akkor az alkotás öröme és kivitelezése is boldogsággal tölti el a gyermeket. 
Ezt a homokozós szettet a remek ár-érték aránya miatt szeretik vásárlóink, mind a ketten boldogok lesztek. A gyerek homokozhat, neked meg nem került egy vagyonba a Disney mintás homokozó készlet.

DOHÁNY
2029

Adatlap

Életkor
2+
Csomagolás mérete
20 x 20 x 30 cm

Kapcsolódó termékek