• Új

Tee pee indiánsátor matraccal és párnákkal M-8702

Malatec
M-8702
Életkor: 12m+
Termék mérete: 115 x 115 x 180 cm
22 990 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Gyönyörű indiánsátor felhős mintával. Pótolhatatlan társ a hétköznapokban, felállíthatjátok bent a szobában és kint a kertben, erkélyen is. Remek hely, ha lurkód egy kicsit el szeretne vonulni, vagy a barátokkal tervezett titkos megbeszéléseknek is tökéletes búvóhely.

Az egyik legszebb tipi sátor jelenleg, ami tökéletes dísze lehet a gyerekszobának, a kertnek vagy akár az erkélynek is. Alul egy pihe-puha matrac biztosítja a kényelmet , megvéd a hideg padlótól, a három párna pedig kuckózáskor,szundizáskor nagyon jól jöhet, de egy párnacsatához is remek kiegészítő :) 

Különleges és modern  megjelenésű játszósátor gyerekeknek. Igazi indiánsátrat építhettek a gyerekszobában, de akár kint is nyugodtan felüthetitek ezt a kis tanyát a gyermeknek, remekül fogj amagát érezni benne. Már egészen kicsi 9 hónapos kortól ajánljuk, mivel az indiánsátor alja vékony szivaccsal bélelt, ezért még a kisbabáknak is kényelmes lehet. A játszósátorhoz tartozék a képen látható 3db párna is. A játszósátor ajtajakét oldalra rögzíthető, ha a gyermek nyitva szeretné az tartani, de ha magányra vágyik akkor azt visszaengedve máris bunkeros hangulatba kerülhet.

Méretek: A sátor összerakott állapotban 115 x 115 x 180 cm , a rudak átmérője 22mm, az alapszőnyeg vastagsága 2 cm, a párna mérete 27 x 27 cm, össz súlya 4,4 kg.

Malatec
M-8702

Adatlap

Életkor
12m+
Termék mérete
115 x 115 x 180 cm

Megadott referenciák

Kapcsolódó termékek