• Kedvezményes termékek

Trigano Raphael 4 üléses hinta 220cm magasságú, 173cm csúszófelületű csúszdával

J-11464P4
Életkor: 3+
Termék mérete: magassága 220cm szélessége 383cm mélysége 214cm
54 990 Ft - 25 000 Ft
79 990 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

A hinta és a hintázás nagyon fontos a gyerekeknek, mivel rengeteg érzékszervet fejleszt egy időben. Ehhez kínáljuk neked otthonra ezt a gyönyörű fém hintát, melynek 2 ülőlapja van, 1 szemben ülős hinta (kakasülő) és egy 173 cm csúszófelületű csúszda, így egyszerre akár 5 gyerek használhatja ezt a hintaszettet. A hinta a francia Trigano cég fejlesztése, amire a Francia Eredetiségi Garancia is biztosíték. Lepje meg gyermekeit egy ilyen szuper hintával, ami évekig kitart és fantasztikus időtöltést kínál a gyerekeknek a kertben, mint egy igazi kerti játék.

A hinta gyakorlatilag kihagyhatatlan eleme a gyerekkornak. Biztosítja az önfeledt szórakozást és kimagasló élettani hatással bír az agy fejlődésében, sokfajta érzékszervet fejleszt egyszerre. A fém hinta könnyedén szállítható, összeszerelhető és ha több gyerek van a családban, vagy nagy a baráti kör, akkor tökéletesen kihasználható lesz, mint a kerti játékok egyike. Nem foglal nagy helyet a kertben, strapabíró fém állványa és kiváló minőségű ülőlapjai 35kg-ig terhelhetők. A hinta felső rudazata 50mm átmérőjű, a lábai is 50mm átmérőjűek. A hintát használat előtt rögzíteni kell a talajhoz. Ez történhet betonalapba, de ha nem szeretnéd, hogy a kertben 4 ponton egy betontuskó legyen, akkor neked ajánljuk a Trigano cég egyedi hinta fixáló fejlesztését a SECUR´in hinta rögzítő szettet. Ezt a rögzítőt nem kell lebetonozni, elég leásni a hinta lábainak 4 pontján 20cm-et, belehelyezni a SECUR´in rögzítőelemet úgy, hogy a rögzítő rész fém rúdja pár centit kilógjon a fölből, temesd be és már hozzá is rögzítheted a hintát csavarok és anyák segítségével.
A hinta magassága 220cm szélessége 383cm mélysége 214cm.

A SECURE´in rögzítőszettet itt vásárolhatja meg => SECUR´in vásárlás

Az Raphael hinta a Trigano Jardin cég fejlesztése. A Trigano 1953 óta gyárt hintákat és egyéb kerti játékokat Franciaországban. Cégünk egyik fő szempontja, hogy csak is minőségi játékokat értékesítsen, és erre biztosíték is a Trigano cég Francia Minőségi Garanciája, melyet büszkén vállal is. A cég termékei mind bevizsgáltak és rendelkeznek az összes EU szabályzatban előírt szabványokkal.

Miért ajánljuk ezt a hintát:

 • Kiváló minőség - Francia Minőség Garancia,
  Könnyű összeszerelés
  bb mint 50éves múltú gyártó
  Nagyszerű egyensúlyérzék fejlesztő
  Több gyerek is használhatja egy időben
  Hosszú évekig minőségi játéka lesz a gyerekeknek a kertben
  Magas hinta, 12 éves korig ajánlott

J-11464P4

Adatlap

Életkor
3+
Termék mérete
magassága 220cm szélessége 383cm mélysége 214cm

Megadott referenciák

Kapcsolódó termékek