• Kedvezményes termékek

Trigano Kikou fa libikóka - mérleghinta 360°-ban körbeforgó rúddal

J-41225P4
34 990 Ft - 5 000 Ft
39 990 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Fa libikóka műanyag ülőkével és fém állvánnyal 360° körbe forgási lehetőséggel a nagyobb élményért. A rúd hossza 2m és 80mm átmérőjű, a fogantyúk 25mm átmérőjűek. A mérleghinta ülőkéi műanyagok, fogantyúi fémek. 
A mérleghinta fa rúdazata hosszában repedezett természetes száradásának köszönhetően, mely a hinta használatát nem akadályozza és emiatt nem is balesetveszélyes. 

3-12 éves korig ajánlott mérleghinta, ami nem csak fel-le tud mozogni, hanem egyszerre körbe is fordulhat, kérdés, hogyan löki el a talajról a gyerek a hintát. Szuper élmény, big fun. A mérleghinta esztétikus a középső fa rudazatnak köszönhetően és igen tartós is. Gyerekei imádni fogják a szabadban eltöltött időt ezzel a mérleghintával. Szeretnéd még feldobni a gyerek kerti játékait egy hintával vagy csúszdával? Ne habozz nézd meg választékunkat.
A terméket 2 csomagban szállítjuk, így dupla posta költséggel tudjuk csak megoldani a szállítását!!! A fa természetesen gombaölővel és atkaírtóval kezelt.
A fa további kezelést igényel évenként a használat megkezdése előtt egyszer. Erről kérdezz meg egy szakembert, hogy hogyan és milyen szerekkel teheted azt meg.

J-41225P4

Megadott referenciák

Letöltés

Farönk repedezettség

Itt található a Trigano cég fából készült hintáinak repedezettségére vonatkozó leírás!

Letöltés (5.96M)

You might also like

Kapcsolódó termékek