• Alacsonyabb ár
  • Új

Dohány Első játék házikóm virágos 456R

DOREX
456R
Életkor: 2+
Termék mérete: h98 x sz90 x m106 cm
15 490 Ft - 2 500 Ft
17 990 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

Csodaszép kis játék házikó, mely könnyen összeszerelhető és bármelyik gyermeknek vidám időtöltést biztosít. 2 ablaka 1 ajtaja és egy hátsó bebújós része is van a játékháznak. Még kedvesebbé teszi a tetőn lévő mosolygós virág motívum ezt a játékházikót. 2 éves kortól ajánlott. Színe miatt inkább kislányoknak ajánljuk.

Figyelem! A termék túlméretes, ezért a postadíja 2750Ft!

Első játék házikónak tökéletes választás gyermekednek, kiváló méretekkel rendelkezik, nem nagy de nem is kicsi. A játék házat könnyedén össze tudod szerelni illetve szétszerelni ha szükséges. Ideális választás 2 éves kortól első játék házikónak. A kicsik ki tudnak alakítani egy saját kis világot a játék házikó belsejében, maguknak tekinthetik a tulajdont és a helyszínt. Babázhatnak is bent, vagy egy kis konyhát is be tudnak vinni kiegészítőként, de lehet ez egy fagyis bódé a nagy nyári melegekben, gyakorlatilag a fantázia szabhat csak határt ennek a játékház kihasználhatóságának. 2 ablaka 1 ajtaja és egy hátsó bebújós része is van a játékháznak. Még kedvesebbé teszi a tetőn lévő mosolygós virág motívum ezt a kis házikót. 2 éves kortól ajánlott.: hossz 98 x szél 90 x mag 106 cm.

A játékház csomagolásának a mérete túlméretes csomag, ezért a futárszolgálat 2750Ft-ért szállítja a csomagot az ország egész területén. A házikóhoz nem tudunk mást hozzácsomagolni, ezért ha bármi mást még rendelsz hozzá, annak a csomagnak plusz viteldíja van. Köszönjük megértésed!!!

DOREX
456R

Adatlap

Életkor
2+
Termék mérete
h98 x sz90 x m106 cm

Megadott referenciák

Kapcsolódó termékek