Kerti kültéri játékok

168 termék található.

1-20 / 168 db mutatása

Kültéri Játékok

A legjobb kültéri játékot keresed a gyermeknek a kertbe? Akkor pont jó helyen jársz. Nálunk megtalálhatod ezeknek a játékoknak számos fajtáját. A kerti játékok nagy előnye, hogy mozgásra bírja a gyerekeket, ezzel fejleszti a kondíciójukat, illetve számos más területen is fejlődik a gyerekek érzékszerve. A gyerekeknek szükségük van a mozgásra, és ezt legjobban a kinti játékok tudják nekik biztosítani.

Csúszda - vizes csúszdák

A csúszdát minden gyerek imádja. Nagyon szeretnek felmászni és lecsúszni a gyermekek a csúszdán. Ezt nyáron fel lehet turbózni egy locsolócsővel, mert a legtöbb csúszdára lehet locsolótömlőt rögzíteni, amivel máris egy vizes csúszdává alakíthatjuk a műanyag csúszdát. A csúszdák műanyagból készülnek, összeszerelésük igen egyszerű, így bárki megbirkózik vele. Csúszdáinkat különböző méretekben áruljuk, megtalálsz itt 95cm-es csúszófelületűt, 120cm csúszófelületűt és 2m csúszófelületű csúszdát. Ha olcsó csúszdát akarsz vásárolni nálunk biztos találsz pénztárcádnak megfelelőt. Nagyon fontos, hogy mielőtt csúszdát vásárolsz jól nézd meg mekkorát veszel, mert fontos, hogy a csúszda körül 2 méteres sávban ne legyenek zavaró és biztonságra ártalmas tárgyak.

Homokozós játékok

Olcsó homokozós játékot kerestek a homokozóba, vagy a játszótérre? Homokozós játékaink között megtalálod a homokozós szetteket amikben megtalálható biztosan egy vödör és formák, de némelyikhez tartozék még a kancsó a vizezéshez, és a szita, de találsz igazán különleges homokozó készletet is, amikből homokmuffint lehet készíteni. Ha gyermeked már kicsit nagyobb és komolyabb homokvárakra vágyik, akkor ajánlunk még a homokozáshoz komolyabb minőségű lapátot, vagy ásót aminek a nyele fából készült a szerszámvég pedig fém. A homokozás nagyon fontos a gyerekeknek, mivel rengeteg készségüket fejleszti. Amiért nagyon jó még, hogy a homokozás közben nagyszerűen fejlődik a gyerekek szociális készsége, mert egyszerre több gyerekkel kell együttműködni.

Játszósátrak

A játszósátrak nagyon klassz kiegészítői lehetnek a kerti játékoknak, illetve a gyerekszobának. A játszósátrainknak több változatát is megtalálod webáruházunkban. Találsz itt játszósátrat csak úgy önmagában, de vannak webshopunkban kombinált játszósátrak, ami például 2 részből áll közötte egy alagúttal. Ezt tovább lehet kombinálni, ha olyan sátrat választasz, amihez még van kislabda is, így még jobban feldobva a játékot. A játszósátrak anyaga többnyire nylon, ami a hagyományos sátrakéhoz nagyon hasonló, ám a játszósátrak anyaga vékonyabb, mint a kemping sátraké. A játszósátrak nem vízállóak így, ha kültéren használjátok akkor mikor eső jön érdemes bevinni. A játszósátrak mindegyike könnyen összeszerelhető és szétszedhető, a szülők ezért is szeretik annyira, elleneben egy játszóházzal, amit azért nehezebb elrakni, ha kell a hely egy kertiparty miatt, vagy ha bent használjátok és a gyerek éppen nem akar játszani vele akkor is könnyedén szétszerelhető és elrakható. A gyerekek igazán, mint egy jó kis bunker úgy tekintenek ezekre a játékokra, ide bevonulhatnak, berendezhetik párnákkal takarókkal és egy szuper kis teadélutánt tudnak csinálni a kedvenc plüss játékaikkal. A játszósátrak különböző mintákkal kerülnek forgalomba, így lehetőségünk is van a gyerek igényeihez, vagy éppen a személyiségéhez választani. Játszósátrainkat olcsón próbáljuk értékesíteni a weben, ezzel biztosítva, hogy bárki hozzájusson ezekhez a játékokhoz.

Játszószőnyeg

A játszószőnyeg remek választás lehet akkor például, ha kőburkolat van a gyerekszobában, mert akkor ha ezt leterítjük a földre, akkor a gyermek anélkül tud önfeledten játszani a földön, hogy mi attól félnénk, hogy a játék közben megfázik. Ráadásul a játszószőnyegek mind mintázottak, ezáltal a gyermek fantáziáját azonnal beindítja és így szerepjátékokat is ki tud találni, ha esetleg van neki valamilyen játékfigurája vagy autója hozzá.

Kerti hinta

A hinta minden gyermek meghatározó játéka. Nincs olyan, ha kimentek a játszótérre akkor a gyerek nem akar hintázni. Ehhez adunk segítséget, hogy otthon is át tudja élni a hintázás élményét a gyermek, ezért kínálunk nagyszerű hintákat széles választékban, amik lehetnek bébihinták, ha kicsi a gyerek, utána ha már nagyobb és tudja magát lökni akkor itt vannak a laphinták, ha még egy kicsit extrémebb hintázásra vágyik akkor pedig beszerezhettek nálunk még tányérhintát, vagy koronghintát, de ha egy klassz lazulós hintázásra vágyik a gyermek akkor ne hagyjátok ki a fészekhintáinkat sem, mert ezek nagyon jók és hát igen mivel a teherbírásuk nagy, ezért még egy felnőttet is simán elbír, ugyanis a fészekhinta terhelhetősége 120kg-nál kezdődik. A hinták között találtok még kötéllétrát, gyűrűhintát, ezeket fából és műanyagból is kínáljuk, kinek melyik szimpatikusabb. A hintázást Terápiás céllal is használják ( Ayres terápia, TSMT ), mert az agynak ilyenkor kell a legtöbbet dolgozni az egyensúly megőrzéséért. Fejlődik vele a ritmusérzék, a mozgáskoordináció, a finommotorika és a térlátás is. 

Kerti játszóházak

kerti játszóházak megadják a gyereknek azt az örömöt, hogy lehet egy kis önálló házacskájuk a kertben, ami csak az övék és ha mi szülők be akarunk oda menni, szinte engedélyt kell kérnünk. Oda csak akkor tehetjük be a lábunk, ha vendégként meg vagyunk hívva. A gyerekek nagyon szeretnek ezekkel a gyönyörűen kiképzett és megtervezett kerti játékházikókkal játszani, asztalkát és széket visznek be, akár ott eszik meg a tízórai gyümölcsöt, vagy az uzsonnát. A játszóházak kedves motívumokkal díszítettek, hogy ezzel még barátságosabbá tegyék a játékot. Nagy részük műanyagból készült, felnőtt számára igen egyszerű az összeszerelése, bár a nagyobbakhoz két ember is szükségeltetik. A játszóházakat kültérre javasoljuk, de ha elég nagy a gyerekszoba, akkor télen is tudjátok bent használni. A játszóházat télre szét kell szerelni, mivel a hideg idő kárt tehet a műanyagban, ami így idő előtt elhasználódik.

Kerti szerszámok gyerekeknek

kerti szerszámok kiváló időtöltést biztosítanak a kertben a gyermekeknek, ha szeretnének segíteni a szülőknek, vagy nagyszülőknek egy kicsit kapirgálni, ültetni. Nagyszerűen lehet ezeket az eszközöket használni, mint a lapát vagy ásó akár a homokozóban is. Amiért még nagyon kedveltek ezek az eszközök az az, hogy a gyermekek ezekkel segíthetnek és utánozhatják a felnőtteket a hétköznapi tevékenységeik alatt.
webáruházunkban megtalálható kerti szerszámok:

·         Kertészkedős szerszámok gyerekeknek –

  • Ásó, lapát, kapa, gereblye
  • Műanyag fűnyíró
  • Betonkeverő
  • Talicska
  • Medencefeltöltő labda

Megtaláljátok nálunk a kismedencékhez illetve az úgynevezett szárazmedencékbe való műanyag kislabdákat, amiket a játszóházakból ismerhettek a legjobban. Természetesen nem csak kis műanyag labdát találsz nálunk hanem kismedencét is hozzá, ami nagyon praktikus pop up technológiával működik a kényelmes és gyors használatért.

Sport Játékok

A kinti játék közben fontos a mozgás, és ezt a legjobban az olyan játékokkal tudjuk biztosítani a gyermeknek ami készteti őket a mozgásra, mint a különböző sporteszközök. Ide tartoznak a népszerű hungarocell repülők, amiket ha eldob a gyerek akkor mehet utána, hogy felszedje és újrareptesse. A catch ball ami egy tépőzáras labdaelkapós játék, itt állandóan mozog a gyermek és közben az ügyessége és koncentrációképessége is fejlődik.

Vizes pancsolós játékok

A nyár nagy kedvencei a vizes játékok. Ezeket a gyermekek a kertben, játszótéren és a nyaraláshoz is viszik magukkal, mert ha igazán felmelegszik az idő mindig van lehetőség egy jót vizezni. Itt találhatóak a vízipisztolyok, vízipuskák, buborékfújók, vizes foglalkoztató asztalok és a különböző apró játékok medencébe.