Melissa & Doug ól soroló kreatív készségfejlesztő játék háziállatokkal 2434

2434
Életkor: 2+
Csomagolás mérete: 19 x 40 x 15 cm
12 450 Ft
Adóval együtt Azonnal
Készleten

6 különböző méretű istálló 6 különböző állat áll rendelkezésre ehhez a játékhoz. Helyezd az állatokat a nekik megfelelő istállóba, ehhez segítséget nyújt az állatokon és az istállón lévő szám.

Készségfejlesztő istállós játék a szám és állatok elsajátításához. Az istállók mérete is különböző, így a mértékegységek megtanulásának is fontos eszköze lehet ez a játék. Ólak méret szerint és az ehhez tartozó állatok is a megfelelő méretarányban szerepelnek, hogy a gyermeknek legyen fogalma ezekről az állatokról, ha még nem találkozott velük soha. El tudja magyarázni a szülő neki, hogy a ló nagyobb mint a bárányka, ezért a lovacska nagyobb istállóban alszik, stb... Ha az ólakat megkeverjük a hátuljával felénk nézve, akkor pedig láthatja a gyermek hogy melyik ólba melyik állat való, mert annyak a képét megtaláljátok az ól hátulján. Így akár könnybben rögzülhet neki a méretarányosság fogalma. 

Játszatok ezen kívül farmos jeleneteket az állatokkal, hogy ki hol alszik, vagy egymástól távolabb rakjátok az ólakat, így középen létrehozva egy képzeletbeli legelőt! Ügyességi játékként kérd meg a gyermeked, hogy rakja egymás tetejére az állatokat. Ez a farmos ólsoroló játék számos kreatív játékmegoldást foglal magában, használd te is a fantáziád, hogy gyermekekednek még több kreatív megoldást kínálhass a játék során.

2434

Adatlap

Életkor
2+
Csomagolás mérete
19 x 40 x 15 cm

Kapcsolódó termékek